Onana en bondscoach worden geen vrienden meer: 'Leugens'

Reacties

Tussen Andre Onana en de Kameroense bondscoach Rigobert Song komt het waarschijnlijk niet meer goed uit. Waar Song zegt dat de band tussen hem en Onana uitstekend is, spreekt de doelman van 'leugens'.

Onana en bondscoach worden geen vrienden meer: 'Leugens'
© Pro Shots

Onana en Song kregen het op het afgelopen WK in Qatar met elkaar aan de stok. De doelman besloot het kamp van de nationale ploeg zelfs te verlaten, al gaan er ook verhalen dat Onana is weggestuurd. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Op een bijeenkomst sprak Song over de kwestie-Onana.

'Zoals ik al zei is hij degene die niet langer voor Kameroen wil spelen. De deur staat altijd voor hem open. Wat je waarschijnlijk niet weet, is dat we telefonisch veel met elkaar spreken, zoals je doet met een oudere of jongere broer. Er zijn geen problemen tussen ons. Hij weet heel goed wat er moet gebeuren om terug te komen bij de nationale ploeg', aldus Song.

Het antwoord van Onana is luid en duidelijk. Hij zegt het niet met zoveel woorden, maar het is duidelijk dat de doelman op Song doelt. 'Dingen vallen snel in elkaar als ze met leugens aan elkaar verbonden zijn.' Onana staat momenteel op 34 interlands voor het Kameroense elftal. Het Afrikaanse land bereidt zich momenteel voor op de oefenwedstrijd tegen Mexico van 11 juni.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.