Ola John mikt op definitieve transfer naar Reading

Reacties

Ola John heeft aangegeven een langer verblijf bij Reading te zien zitten. De huurling is echter wel afhankelijk van de wensen van Benfica, beseft hij.

Ola John mikt op definitieve transfer naar Reading

Veel basisplaatsen kreeg de 23-jarige buitenspeler dit seizoen nog niet in het Championship, maar de periode bij Reading smaakt desondanks naar meer. 'Ik hoop dat ik hier kan blijven', zegt John in gesprek met Get Reading. 'Ik voel me erg goed hier, maar in de voetbalwereld kan alles gebeuren. Misschien moet ik wel terug naar Benfica, wie weet. We zullen het aan het einde van het seizoen zien.'

John verruilde FC Twente in de zomer van 2012 voor Benfica, maar in Portugal mocht de aanvaller twee jaar na zijn komst op huurbasis vertrekken. Hamburger SV was de eerste tijdelijke werkgever, waarna in de voorbije zomer de overstap naar het tweede Engelse niveau volgde. Reading-manager Brian McDermott stelt de aanwezigheid van de Nederlander op prijs, zo laat hij weten.

'Hij beschikt over erg veel kwaliteit, dat zag ik direct. Wij hopen dat hij hier zijn mogelijkheden volledig kan benutten. Het zou zonde zijn als hij zijn potentie niet benut, want het is een plezier Ola te zien spelen. We moeten afwachten of we hem definitief kunnen inlijven', aldus de manager van de huidige nummer twaalf van het Championship.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.