OH Leuven schorst Kiyine na auto-ongeluk eindigend in sporthal

OH Leuven heeft Sofian Kiyine voor onbepaalde tijd geschorst. De Belgisch-Marokkaanse middenvelder belandde vorige week na een opmerkelijk ongeluk met zijn auto in een sporthal in de Belgische plaats Flémalle.

OH Leuven schorst Kiyine na auto-ongeluk eindigend in sporthal
© Pro Shots

Op camerabeelden was te zien hoe Kiyine met hoge snelheid over een rotonde werd gelanceerd en door de gevel van een sporthal vloog. Belgische media lieten weten dat een groep kinderen net daarvoor de zaal had verlaten en zich in de kleedkamers bevond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Kiyine raakte gewond bij het ongeluk, maar kon maandag het ziekenhuis weer verlaten. De middenvelder, die in het verleden uitkwam voor Chievo Verona, Salernitana, Lazio en Venezia, kreeg van zijn werkgever OH Leuven te horen dat hij zich voorlopig niet hoeft te melden op de club.

'OH Leuven heeft beslist om Sofian Kiyine voor onbepaalde duur op non-actief te plaatsen. De club neemt deze beslissing om het onderzoek in alle rust te laten verlopen', meldt de huidige nummer elf in de Jupiler Pro League op de clubsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen