Oefenzege PSV met personele perspectieven

PSV heeft voor het laatst geoefend voordat het zondag aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie begint met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De Eindhovenaren sloten de voorbereiding af met een 3-0 zege op UNA. In Zeelst speelde PSV op kunstgras, zoals zondag ook het geval is tegen Heracles.

Voor rust scoorden Ibrahim Afellay en Otman Bakkal. De eerste op aangeven van Arouna Koné, die na zijn malaria-aanval fit genoeg was om 45 minuten te spelen. Bakkal verdubbelde de marge nadat hij de keeper omspeelde en de bal in het doel deponeerde.

In de tweede helft bracht coach Ronald Koeman negen nieuwe spelers. Fagner maakte zijn eerste minuten in de hoofdmacht. De achttienjarige rechtsback liet een behoorlijke indruk achter. Danko Lazovic zorgde in de 87ste minuut voor de 0-3.