Oefenwedstrijd in VS komt plots erg ongelegen voor Chelsea

Reacties

Maurizio Sarri zit in zijn maag met een oefenwedstrijd die Chelsea komende week heeft gepland in de Verenigde Staten. Het is volgens de manager geen ideale voorbereiding op de Europa League-finale tegen Arsenal op 29 mei.

Oefenwedstrijd in VS komt plots erg ongelegen voor Chelsea

The Blues sparren woensdag met Major League Soccer-club New England Revolution. De wedstrijd wordt gespeeld in het Gillette Stadium in Foxborough. Het duel staat te boek als de 'Final Whistle on Hate' en is bedoeld om geld in te zamelen voor antidiscriminatiefondsen.

'We zijn allemaal heel erg moe en moeten echt weer energie krijgen', vertelde Sarri donderdagavond tegen de BBC nadat zijn club zich via een gewonnen strafschoppenserie tegen Eintracht Frankfurt had gekwalificeerd voor de eindstrijd. 'Helaas moeten we naar de Verenigde Staten. Ik denk dat we momenteel behoefte hebben aan rust.'

Sarri kon tegen Eintracht Frankfurt niet beschikken over de geblesseerde N'Golo Kanté. Andreas Christensen en Ruben Loftus-Cheek liepen tijdens het duel een kwetsuur op en moesten worden gewisseld.

Chelsea sluit het Premier League-seizoen zondag af met een uitwedstrijd tegen Leicester City. De formatie van Sarri is al zeker van een plek in de Champions League-zone.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.