Ultiem afscheid lonkt voor Hazard: 'Maar ik weet het echt nog niet'

Reacties

Eden Hazard kan de ultieme kroon op zijn Chelsea-carrière zetten nu hij met zijn ploeg de finale van de Europa League bereikt heeft. De Belg gaf na het uitschakelen van Eintracht Frankfurt echter aan dat een vertrek uit Londen absoluut geen zekerheidje is.

Ultiem afscheid lonkt voor Hazard: 'Maar ik weet het echt nog niet'

Hazard is al jaren de grote man bij Chelsea en zou komende zomer de stap naar Real Madrid willen zetten. De clubs zouden er ook al vrijwel uit zijn over de megatransfer, maar volgens de Belg zijn alle geruchten voorbarig. Hij heeft naar eigen zeggen nog helemaal niet besloten of hij wel wil vertrekken bij Chelsea, dat donderdagavond de finale van de Europa League bereikte door Eintracht Frankfurt na penalty's te verslaan.

'Ik ben helemaal niet bezig met een transfer. Het enige dat voor mij telt is het winnen van een prijs voor deze club en met deze selectie. Als de finale mijn laatste wedstrijd zal zijn, zal ik alles geven om met een prijs af te sluiten bij deze geweldige club. Maar ik heb in mijn hoofd nog geen beslissing genomen over een eventueel vertrek', aldus Hazard, die al een jaar weigert bij te tekenen op Stamford Bridge.

De Europa League voelt voor Hazard, die zelf de winnende strafschop benutte, zeker niet als een troostprijs. 'Het waren loodzware halve finales. We zijn zo ontzettend blij met het bereiken van de finale en gaan in Baku alles op alles zetten om te winnen. We hebben karakter getoond tegen Eintracht en staan in de finale. Deze Europese campagne is nog niet voorbij. We hebben een finale voor de boeg tegen Arsenal en willen dit toernooi winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.