Oefeninterlands Oranje met grootmachten zo goed als rond

Reacties

Het Nederlands elftal speelt hoogstwaarschijnlijk volgend jaar maart oefeninterlands tegen Engeland en Spanje. Op enkele formaliteiten na is de KNVB rond met de WK-gangers.

Oefeninterlands Oranje met grootmachten zo goed als rond

Bondscoach Dick Advocaat lichtte tijdens de persconferentie voor de komende interlandperiode al een tipje van de sluier. Op de stelling dat Schotland en Roemenië - de komende twee sparringpartners van het Nederlands elftal - geen grote namen zijn in de voetballerij antwoordde Advocaat: 'Volgend jaar spelen we geloof ik tegen Spanje en Engeland, dat zijn toch wel favorieten.'

Het contact met Engeland en Spanje is inmiddels gelegd, maar de laatste details moeten nog uitgewerkt worden voordat de oefeninterlands aan de agenda worden toegevoegd. Het Nederlands elftal wist zich afgelopen maand niet te plaatsen voor het WK, Engeland en Spanje plaatsten zich met groots machtvertoon. Mogelijk treffen de landen elkaar ook tijdens de eerste editie van de Nations League, zowel Nederland als Engeland en Spanje werd ingedeeld in Divisie A.

Oranje-watcher Martijn Krabbendam bespreekt de selectie van Oranje voor de komende twee oefenduels
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.