Ødegaard krijgt zijn zin met avontuur bij Arsenal

Reacties

Martin Ødegaard gaat aan de slag in de Premier League. Arsenal maakt via de officiële kanalen melding van de komst van de Noor, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Real Madrid.

Ødegaard krijgt zijn zin met avontuur bij Arsenal
© Pro Shots

Voor Ødegaard is het de vierde keer dat hij wordt verhuurd. De middenvelder tekende als zestienjarig toptalent een meerjarig contract bij Real, dat Ødegaard eerst in de Eredivisie vlieguren liet maken. De technicus speelde voor SC Heerenveen en Vitesse, voordat hij terugkeerde naar Spanje. Daar kwam hij in het afgelopen seizoen uit voor Real Sociedad.

Ødegaard zou eigenlijk voor twee jaar in Baskenland blijven, maar presteerde bij Sociedad zo goed, dat Real afgelopen zomer besloot om hem vervroegd terug te halen. Ødegaard kreeg de kans om zich in het elftal te spelen, maar slaagde daar niet in. De Noor kwam naar zijn zin veel te weinig in actie en vroeg of hij opnieuw verhuurd mocht worden.

Sociedad zag een hernieuwde samenwerking wel zitten, maar het wordt nu dus Arsenal voor Ødegaard. De middenvelder kan in Londen gezien worden als de naar Fenerbahçe vertrokken Mesut Özil en treft bij zijn nieuwe club Dani Ceballos, die ook door Arsenal wordt gehuurd van Real.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.