Ødegaard heeft eindelijk eerste goal in La Liga te pakken

Reacties

Bijna vijf jaar na zijn komst naar Spanje heeft Martin Ødegaard zijn eerste doelpunt in La Liga gemaakt. De eerste goal van de Noor was meteen belangrijk, het leverde Real Sociedad de eerste overwinning van het seizoen op.

Ødegaard heeft eindelijk eerste goal in La Liga te pakken
Real Mallorca
Real Mallorca
0 - 1
Real Sociedad
Real Sociedad

Ødegaard werd begin 2015 door Real Madrid gekocht, maar tot een doorbraak in het eerste elftal kwam het nog niet. Voor De Koninklijke speelde Ødegaard slechts één wedstrijd in de Primera División, dit seizoen krijgt hij als huurling van Real Sociedad meer kansen op het hoogste niveau. De ex-speler van SC Heerenveen en Vitesse krijgt het vertrouwen bij zijn nieuwe club, dat betaalde hij uit tegen Mallorca.

In de slotfase van het duel met de eilandbewoners kreeg Sociedad een corner tegen, maar nog geen vijf seconden later lag de bal er aan de andere kant in. Via een loepzuivere counter kwam de bal bij Ødegaard, die oog in oog met de keeper uiterst rustig bleef. Het bleef bij die ene goal tussen Mallorca en Sociedad, waardoor de uitclub zijn eerste overwinning in het nieuwe seizoenen binnen heeft.

Voor Ødegaard is het een lekker begin van zijn periode bij Sociedad. Zijn contract bij Real Madrid loopt na zijn verhuurperiode nog een jaar door.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. Ødegaard
Meer over M. Ødegaard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.