Ocampos komt met eerste reactie op transfer naar Ajax

Reacties

Lucas Ocampos is op weg naar Amsterdam. De buitenspeler arriveerde dinsdagavond bij het vliegveld van Sevilla en stond de Spaanse pers te woord over zijn transfer naar Ajax. De opvolger van Antony denkt de 'juiste beslissing' te nemen.

Ocampos komt met eerste reactie op transfer naar Ajax

Dinsdag bereikten Ajax en Sevilla een akkoord over een transfersom van twintig miljoen euro. Het valt Ocampos zwaar om Sevilla na drie jaar achter zich te laten. 'Dit is de juiste beslissing voor mij, mijn gezin en voor de club. Het is niet makkelijk om een plek te verlaten waar je gelukkig was, zoveel vrienden had en zoveel mensen die van je houden. Dat is moeilijk', beaamde hij richting de aanwezige journalisten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik vertrek met mooie herinneringen. Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor de afgelopen jaren, die enorm belangrijk waren voor zowel mijzelf als mijn gezin', vulde de 28-jarige Argentijn aan. 'Ik wens Sevilla het beste. Het is een club die altijd zal strijden om de prijzen. De stemming is momenteel niet positief, maar daar gaat de club uit komen', doelde hij op de slechte seizoensstart: de eerste drie competitieduels leverden slechts één punt op.

Ocampos heeft een dubbel gevoel over de gang van zaken omtrent zijn transfer. 'Het voelde tegelijkertijd snel en niet zo snel. Ik heb in de afgelopen dagen en met name vandaag de knoop doorgehakt', vertelde hij. 'Ik heb vandaag met de trainer (Julen Lopetegui, red.) gesproken. We waren het eens met elkaar. Ik heb een fantastische relatie met de trainer, de technische staf en de directie. Ik vertrek als gelukkig persoon, met veel vrienden.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.