Nu 50x je inzet voor zege van Feyenoord op Volendam!

ADVERTORIAL - Lukt het Feyenoord om donderdagavond de druk op koploper PSV weer te verhogen? De Rotterdammers moeten dan uit winnen van FC Volendam. Unibet biedt een speciale welkomstactie aan bij die wedstrijd!

Nu 50x je inzet voor zege van Feyenoord op Volendam!
© Pro Shots
FC Volendam
FC Volendam
0 - 0
Feyenoord
Feyenoord

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van Feyenoord. Het gaat om een erg forse verhoging, want de reguliere odd voor een zege van het team van Arne Slot is ongeveer 1.11. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Feyenoord wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Door de nederlaag van PSV bij NEC van afgelopen zaterdag ontstond in Rotterdam nieuwe hoop op de titel. Wint Feyenoord in Volendam, dan brengt de nummer twee de achterstand op de koploper weer terug tot zeven punten. Daarna zijn er nog zes speelrondes te gaan.

Feyenoord is goed in vorm en verloor na de winterbreak nog niet in de Eredivisie. Zeven van de laatste acht competitiewedstrijden werden gewonnen door de uitdager van PSV, die in die reeks alleen punten morste tegen de Eindhovenaren (2-2).

De situatie bij Volendam is totaal anders. De underdog is de hekkensluiter en won dit seizoen in de Eredivisie pas drie keer. Met name defensief zijn de problemen groot. Geen ploeg kreeg in de eerste 27 speelrondes van dit Eredivisie-seizoen zo veel goals tegen als Volendam, dat al 68 treffers incasseerde. De aanvallers van Feyenoord zullen dus hun kans ruiken. De eerdere ontmoeting tussen deze teams dit seizoen in De Kuip leverde een 3-1 overwinning op voor de zestienvoudig landskampioen.

Zie jij Feyenoord donderdagavond wederom winnen van Volendam? De welkomstactie van Unibet is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's