Noorse spits laat zich van zijn sportiefste kant zien na pijnlijk moment

Reacties

SK Brann-aanvaller Bard Finne lijkt nu al een prominente kandidaat om een fair play award in de wacht te slepen dit kalenderjaar. De Noor verkoos in het competitieduel met Odd een blessurebehandeling bij een tegenstander voor een grote kans om te scoren.

Noorse spits laat zich van zijn sportiefste kant zien na pijnlijk moment
© TV 2 Sport
Odd
Odd
2 - 0
SK Brann
SK Brann

De spits van Brann brak tijdens het uitduel met Odd in de Noorse Eliteserien uit bij een counter en moest op weg naar het doel van de thuisploeg.alleen nog afrekenen met verdediger Sondre Solholm. De speler van Odd greep tijdens de sprint al snel zijn hamstring en ging naar de grond.

Finne besloot ook direct te stoppen en de bal buiten de lijnen te tikken. De ex-speler van 1. FC Köln was blijkbaar niet van plan om te profiteren van de blessure van Solholm. De sportieve actie van Finne werd gevolgd door luid applaus van de Odd-supporters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Odd won de wedstrijd uiteindelijk met 2-0, mede dankzij het sportieve gebaar van Finne, die inmiddels op social media wordt geprezen vanwege zijn actie. De nieuwe Eliteserien-seizoen is pas net begonnen. Odd staat door de zege tweede achter FK Bodø/Glimt. Brann staat zesde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.