Noorse Speler van het Jaar ontvangt prijs in Ajax-tenue

Reacties

Amahl Pellegrino is deze week onderscheiden als Speler van het Jaar in Noorwegen, de aanvaller van FK Bodø/Glimt werd verrast met de prijs. Dit zorgde ervoor dat hij de eretitel in nogal bijzondere kledij in ontvangst nam.

Noorse Speler van het Jaar ontvangt prijs in Ajax-tenue
© TV 2
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pellegrino ontving journalisten van de Noorse televisiezender TV 2 thuis om te praten over zijn seizoen, waarin Bodø/Glimt kampioen werd. Wat hij niet wist, was dat ze eigenlijk langskwamen om hem te kronen tot beste speler van het afgelopen seizoen. Pellegrino scoorde liefst 24 keer en leverde daarnaast 13 assists voor de kampioen.

De vrouw van Pellegrino zat in het complot en overhandigde hem de prijs, het bijzondere was dat Pellegrino doodleuk in een vintage Ajax-shirt zat. De Noor, die buiten een kort avontuur in Saoedi-Arabië alleen in zijn thuisland speelde, werd geïnterviewd terwijl hij een Ajax-shirt uit het seizoen 2001/02 droeg. Jammer genoeg ging het in het interview dat volgde niet over de kledingkeuze van Pellegrino, die dit seizoen al wereldnieuws werd met twee geweldige doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.