De perfecte draaibal: Noorse doelpuntenmachine maakt wereldgoal

Reacties

Nieuw seizoen, zelfde Amahl Pellegrino. De 32-jarige Noor scoorde vorig seizoen al aan de lopende band voor FK Bodø/Glimt en liet afgelopen zondag opnieuw zien een doelpuntenmachine te zijn, ditmaal met een perfecte krulbal in de bovenhoek.

De perfecte draaibal: Noorse doelpuntenmachine maakt wereldgoal
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt
4 - 0
Stabæk IF
Stabæk IF

Koploper FK Bodø/Glimt kreeg zondag bezoek van Stabaek en Pellegrino had een klein uur nodig om zijn eerste hattrick van het seizoen te produceren. Vorig seizoen werd Pellegrino topscorer van de Noorse competitie met 25 goals. Dit seizoen kwam hij tijdens een invalbeurt niet tot scoren in zijn eerste wedstrijd, maar bij zijn eerste basisplek liet hij direct weer van zich horen.

Na nog geen drie minuten werd het Noorse publiek al getrakteerd op een uitzonderlijk fraaie treffer. Voormalig spits van Heerenveen Runar Espejord verlengde een lange bal met het hoofd. Pellegrino controleerde knap, draaide direct vanuit zijn aanname naar het doel toe en sloot zijn actie af met een weergaloze krulbal in de bovenhoek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In het vervolg scoorde hij nog twee goals, waarna Bodø/Glimt de tweede zege op rij boekte in het reeds begonnen seizoen.

Lees alles over Amahl Pellegrino in ons PRO-stuk:

Eliteserien

Stand Eliteserien 2023

Noorwegen

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
FK Bodø/Glimt
30
22
4
4
78-38
+40
70
2
SK Brann
30
19
4
7
55-35
+20
61
3
Tromsø IL
30
19
4
7
48-33
+15
61
4
Viking FK
30
18
4
8
61-48
+13
58
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.