Noorse scheidsrechter wisselt van kant na sneeuwballen tijdens penaltyreeks

Reacties

Het is goed gebruik om te proberen voetballers uit hun concentratie te halen tijdens een strafschoppenreeks. Wild zwaaiende armen en striemende fluitconcerten zijn gebruikelijke taferelen. In Noorwegen hielpen de elementen dit weekend nog een handje mee.

Noorse scheidsrechter wisselt van kant na sneeuwballen tijdens penaltyreeks
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Net als Nederland kreeg ook Scandinavië nog een restje winterweer te verwerken: rond de bekerwedstrijd tussen IK Start en Tromsø sneeuwde het. In de strafschoppenreeks, nodig nadat de wedstrijd in 1-1 eindigde, trachtte het publiek van Start dat in zijn voordeel te gebruiken. Op beelden is te zien hoe een Tromsø-speler Vegard Erlien meerdere sneeuwballen naar zich toegeworpen krijgt terwijl hij vanaf elf meter aanlegt.

De speler scoorde en wreef dat er lekker in bij het publiek. De scheidsrechter zag er de humor niet van in en besloot om de strafschoppenreeks aan de andere kant voort te zetten. Mogelijk droeg dat bij aan de uitkomst van de penaltyreeks: Tromsø nam de strafschoppen beter en plaatste zich voor de volgende ronde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.