Noa Lang moet provocaties 'als compliment opvatten'

Reacties

Noa Lang moet de verwachte provocaties maar 'als een compliment' opvatten. Die mening is Club Brugge-trainer Alfred Schreuder toegedaan.

Noa Lang moet provocaties 'als compliment opvatten'
Club Brugge
Club Brugge
4 - 1
Antwerp
Antwerp

Club Brugge moet het zondag doen zonder parel Charles De Ketelaere. De international is er door een schouderblessure na een botsing met Bas Dost en een positieve coronatest niet bij tegen Antwerp. Trainer Alfred Schreuder wil zich er niet te druk om maken.

'Ik heb geleerd dat je in het leven moet omgaan met de omstandigheden. Dat je het moet doen met wie er is, want dat is bij ons ook heel goed. Anders kijk je negatief. Je moet altijd kijken wat je wél hebt in het leven.'

De Nederlandse trainer weet wel dat door de absentie van De Ketelaere de ogen meer op Lang zullen zijn gericht met mogelijke Antwerpse provocaties aan het adres van de Oranje-international, die in het verleden moeite had met dergelijk gedrag.

Schreuder ziet op dit vlak een positieve ontwikkeling bij zijn aanvaller. 'Ik verwacht dat hij grote stappen heeft gezet. En hij moet het maar als een compliment opvatten. Voor hem is dat een soort ontwikkeling. Hoe meer we erover praten, hoe slechter het is. Antwerp zal van alles proberen om te winnen, maar dat zullen wij ook doen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.