Nipte overwinning brengt Villarreal naast Barcelona

Villarreal versloeg Málaga op eigen veld en nestelde zich dankzij de nipte overwinning (2-3) naast Barcelona op de tweede plaats.

Na 34 minuten stond de eindstand al op het scorebord. Hoewel Málaga slechts een half uur nodig had voor twee treffers, keek de thuisploeg bij rust toch tegen een achterstand aan. Giuseppe Rossi en Santi Cazorla (2, foto) hielpen Villarreal aan een positieve marge.

Het vuurwerk bleef beperkt tot het eerste half uur. Voor Málaga vertroebelde het zicht op een positief resultaat nog voor rust door de rode kaart voor Eliseu. Villarreal profiteerde niet van de omstreden uitsluiting, maar keerde uiteindelijk wel met de drie punten huiswaarts, waardoor het klom naar de tweede plaats.