Nieuwe wending in directeurssoap PEC Zwolle

Reacties

De zoektocht van PEC Zwolle naar een opvolger van voorzitter Adriaan Visser duurt voort. In de tussentijd heeft de Overijsselse club voor een tijdelijke oplossing gekozen.

Nieuwe wending in directeurssoap PEC Zwolle
© Pro Shots

Han Brouwers gaat als gedelegeerd commissaris de honneurs waarnemen bij PEC, zo bevestigt hij desgevraagd. 'Tot er een permanente invulling is gevonden', laat hij weten. Brouwers zit in de Zwolse raad van commissarissen en heeft in die hoedanigheid de zoektocht naar een nieuwe directeur al langer in zijn portefeuille.

Die zoektocht verloopt tot nu toe zeer moeizaam. Eerder dit jaar lekte de kandidatuur van Jacco Eltingh en Mo Hamdi uit. Om uiteenlopende reden kwam het uiteindelijk niet tot een dienstverband bij PEC. Eerder deze maand kwam PEC vervolgens uit bij Tjerk Smeets. Hoewel het sindsdien stil is gebleven, geldt hij nog wel als kandidaat voor de job.

Afscheid
Visser neemt deze week na een dienstverband van twaalf jaar afscheid, zoals hij afgelopen seizoen al aankondigde. PEC verkeert sportief in zwaar weer en bezet met slechts één punt uit zeven duels de laatste plaats in de Eredivisie. Deze week in VI en op VI PRO een uitgebreide reportage over de perikelen in Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.