Nieuwe vastbindactie wordt verhinderd in Premier League-duel

Reacties

Een bizarre actie tijdens Everton – Newcastle United kreeg vrijdagavond tijdens Wolverhampton Wanderers – Leeds United bijna een vervolg. Donderdag bond een man zich vast aan een van de doelpalen, vrijdag werd dat opnieuw geprobeerd. Ditmaal kon een steward ingrijpen.

Nieuwe vastbindactie wordt verhinderd in Premier League-duel
© Imago
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
2 - 3
Leeds United
Leeds United

Net als in Liverpool gebeurde dit incident in de tweede helft. De veldbestormer werd dus op tijd in de kraag gevat, maar uit foto's blijkt dat het incident onder dezelfde motieven als donderdag werd uitgevoerd. De man, die al een band om zijn nek had om zichzelf vast te maken aan de doelpaal, werd vrijdag onder luid gejuich van supporters weggevoerd uit het stadion van de Wolves.

Tijdens Everton – Newcastle kwam een actievoerder van de protestgroep Just Stop Oil het veld op, hij maakte zichzelf aan zijn nek vast aan een doelpaal. Het duurde even voordat de man losgeknipt kon worden. Inmiddels is bekend geworden dat de actievoerder zich voor de rechter moet verantwoorden voor zijn acties, tevens is hij verbannen uit stadions.

© Imago
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.