Nieuwe rel rondom Osimhen: tirade richting zaakwaarnemer Kvaratskhelia

Reacties

Victor Osimhen verlengde onlangs zijn contract bij Napoli en daarmee leek de rust rondom de spits eindelijk weer te zijn teruggekeerd. Dat is echter van korte duur geweest: op Instagram haalt Osimhen met harde woorden uit naar de zaakwaarnemer van Khvicha Kvaratskhelia.

Nieuwe rel rondom Osimhen: tirade richting zaakwaarnemer Kvaratskhelia
© Pro Shots

Mamuka Jugeli, de man die de belangen van Napoli-aanvaller Kvaratskhelia behartigt, vertelde in een interview dat hij had begrepen dat Osimhen in de zomer naar Saoedi-Arabië zou gaan vertrekken. Dat de zaakwaarnemer zich over de Nigeriaan heeft uitgelaten, is bij de hoofdrolspeler in dit verhaal duidelijk in het verkeerde keelgat geschoten.

'Beste Mamuka Jugeli', schrijft Osimhen op Instagram. 'Je bent een stuk vuil en een schande. Ik schaam me voor jouw redenering. Idioot! HOUD MIJN NAAM UIT JE MOND!'

Osimhen, die met Nigeria gaat deelnemen aan de Afrika Cup, staat door zijn tirade direct weer op alle Italiaanse sportwebsites. De aanvaller was daar afgelopen zomer ook al vaak terug te vinden, in de nasleep van een gemiste penalty. Osimhen kreeg toen ruzie met toenmalig coach Rudi García en werd daarvoor beboet door zijn werkgever.

Op het officiële TikTok-account van Napoli werd een grappig bedoeld filmpje geplaatst over de gemiste penalty van Osimhen, waarin de spits belachelijk werd gemaakt. Osimhen was woedend en dreigde zelfs een rechtszaak aan te spannen. Uiteindelijk werd de kou uit de lucht gehaald. Op 23 december tekende Osimhen een nieuw contract in Napels, tot medio 2026.

In het seizoen na de Scudetto is Napoli, ondanks zeven competitiegoals van Osimhen, ver weggevallen. Lees daar via VI PRO meer over: 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.