Nieuwe poging Feyenoord voor Linssen, maar Burnley en Union Berlin liggen op de loer

Reacties

Feyenoord heeft vorige week een nieuwe poging gewaagd Bryan Linssen te verleiden tot een overstap naar De Kuip, maar de Rotterdammers hebben forse concurrentie gekregen. Burnley en Union Berlin azen op de handtekening van de transfervrije aanvaller.

Nieuwe poging Feyenoord voor Linssen, maar Burnley en Union Berlin liggen op de loer
© Pro Shots

De hernieuwde belangstelling van Feyenoord is opvallend. Eerder liepen onderhandelingen met Linssen en zijn agent Patrick van Diemen op niets uit, maar toch nam Frank Arnesen weer contact op. De Deen doet dit ongetwijfeld op advies van trainer Dick Advocaat. Hij voegt Linssen graag toe aan de selectie voor volgend seizoen. Feyenoord heeft dringend behoefte aan een buitenspeler, nadat de club Sam Larsson verkocht en Luis Sinisterra pas tegen het eind van dit kalenderjaar zijn rentree kan maken nadat hij er maanden uit is geweest met een kruisbandblessure.

Arnesen hoopt op een opening, zodat de gesprekken met Linssen kunnen worden hervat. Het verschil tussen vraag en aanbod is nog steeds te overbruggen – als Feyenoord wil – maar een ander punt is de duur van het contract. Feyenoord biedt twee jaar, Linssen wil drie seizoenen. Dat geeft hem een bepaalde zekerheid, nu hij dit jaar zijn dertigste verjaardag viert.

Overigens moet Feyenoord wel met een heel goed voorstel komen. Het is geen geheim dat er in Dubai een miljoenencontract klaar ligt voor Linssen, maar sinds de onderhandelingen met Feyenoord zijn gestaakt, meldden zich nog twee interessante clubs. Vanuit de Premier League toont Burnley concrete belangstelling, terwijl Bundesliga-club Union Berlin eveneens verregaande interesse heeft. Voor Linssen zijn dat financieel en sportief interessante opties. Maar net zoals Feyenoord, houdt ook hij de deur op een kier, zodat een contract in Rotterdam nog steeds tot de mogelijkheden behoort.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.