Arnesen en Advocaat: 'Feyenoord heeft er alles aan gedaan Linssen binnen te halen'

Reacties

Frank Arnesen en Dick Advocaat hadden Bryan Linssen graag verwelkomd als nieuwe aanvaller van Feyenoord, maar club en speler slaagden er vandaag niet in een akkoord te bereiken.

Arnesen en Advocaat: 'Feyenoord heeft er alles aan gedaan Linssen binnen te halen'
© Pro Shots

De onderhandelingen waren al een tijdje aan de gang, maar het verschil tussen vraag en aanbod bleef groot. Linssen had een minimaal salaris in zijn hoofd, Feyenoord een maximaal bedrag. Vandaag moest Linssen ja of nee zeggen tegen het voorstel uit Rotterdam. Het werd nee.

'Jammer', reageert Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen. 'Maar Bryan heeft natuurlijk het recht dit voorstel te weigeren. Niettemin vinden we dat wij er alles aan hebben gedaan.' Trainer Dick Advocaat is het eens met zijn td. 'Ook ik vind dat het voorstel van Feyenoord in orde was. Dan is het aan de speler. Dat het niet doorgaat, is jammer, maar we gaan nu gewoon verder op zoek naar aanvallende versterkingen.'

De salarismogelijkheden bij Feyenoord zijn door de coronacrisis fors lager geworden. Het verschil tussen wat de Rotterdammers Linssen konden bieden en wat de aanvaller elders kon verdienen, was daardoor enorm. Feyenoord loopt Linssen om puur financiële redenen mis.

Feyenoord heeft de tijd. 'Ik ben benieuwd hoe de markt zich zal gaan ontwikkelen', vertelt Arnesen. 'Ik geloof dat er qua transfers wel veel zal veranderen. Wat wij moeten doen, is rustig blijven en wachten. In sommige landen gaat zelfs nog gespeeld worden, dus de window zal straks rustig op gang komen. Het is nu pas mei. Wij gaan door waarmee we bezig zijn. We proberen alert en creatief te zijn en te blijven.'

De keuze van Linssen: het dilemma bij de aanbieding van Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.