Nieuwe middenvelder op komst bij United: wat betekent dit voor de jacht op Frenkie?

Reacties

Manchester United is druk bezig met de komst van Adrien Rabiot. The Guardian heeft begrepen dat er inmiddels een akkoord is bereikt met Juventus over een transfersom voor de middenvelder.

Nieuwe middenvelder op komst bij United: wat betekent dit voor de jacht op Frenkie?
© Pro Shots

Juventus heeft volgens de berichtgeving van het betrouwbare medium 'ja' gezegd tegen een bod van 17,8 miljoen euro, dat middels bonussen nog wat verder zou kunnen oplopen. United moet het nu nog eens zien te worden met de speler zelf. De moeder van Rabiot, Veronique, doet namens haar zoon de onderhandelingen.

Eerder deze maandag werd al bekend dat United belangstelling had voor Rabiot en de Engelsen blijken dus te hebben doorgepakt. De grote vraag is of dit betekent dat de komst van Frenkie de Jong definitief van de baan is. The Guardian schrijft dat Erik ten Hag blijft hopen op een hernieuwde samenwerking met zijn landgenoot, die in een ingewikkelde situatie zit bij Barcelona. Chelsea is ook in de race voor De Jong.

Rabiot (27) werd opgeleid bij Paris Saint-Germain en speelde 227 wedstrijden in het eerste elftal van de Franse topclub. De 29-voudig Frans international staat sinds 2019 op de loonlijst bij Juventus; voor die club speelde Rabiot tot dusver 129 wedstrijden. Zondag werd bekend dat United ook bezig is met de komst van een andere speler die actief is in de Serie A: Marko Arnautovic van Bologna.

'Erik ten Hag is zich rot geschrokken bij Manchester United'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.