Nieuwe kans van korte duur: Feyenoord wil van Ayoub af

Reacties

Met de komst van Dick Advocaat leek Yassin Ayoub weer een toekomst te hebben bij Feyenoord, maar de middenvelder heeft nu toch te horen gekregen dat het beter zou zijn als hij vertrekt.

Nieuwe kans van korte duur: Feyenoord wil van Ayoub af
© Pro Shots

Feyenoord reist deze maandag naar Spanje om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft en Ayoub (25) ontbreekt in de selectie. De middenvelder krijgt de ruimte om zich te oriënteren op een andere club, zo meldt Feyenoord op de officiële website. Om diezelfde reden gaat Liam Kelly (24) niet mee: ook hij mag deze maand vertrekken.

Waar Kelly vermoedelijk niet verrast zal zijn, daar moet het nieuws voor Ayoub toch hard zijn aangekomen. Hij werd genegeerd door Jaap Stam, maar kreeg weer speelminuten van diens opvolger Advocaat. 'Ik ben zeker blij met vertrouwen en hoop natuurlijk meer minuutjes te gaan maken, zodat ik in het ritme kan komen om wedstrijden te gaan spelen. Want ik ben nog niet klaar hier, honderd procent niet', zei hij na een invalbeurt tegen PEC Zwolle, begin december.

Na deze wedstrijd speelde Feyenoord nog drie duels voor de winterstop. Ayoub kwam tegen Vitesse, PSV en FC Utrecht niet in actie en mag nu op zoek naar een nieuwe werkgever. Zijn contract in De Kuip loopt nog tot medio 2022 door; het contract van Kelly heeft dezelfde duur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.