Nieuwe coronatik voor Feyenoord: twee spelers testen positief

Reacties

Bij Feyenoord zijn wederom twee spelers positief getest op het coronavirus. Dat hebben de Rotterdammers vrijdagavond bekendgemaakt. Het duo ontbreekt zondag dus tegen Willem II.

Nieuwe coronatik voor Feyenoord: twee spelers testen positief
© Pro Shots

In aanloop naar het uitduel in Tilburg werden de spelers (volgens het protocol) vrijdag getest. Daaruit is dus gebleken dat twee spelers besmet zijn geraakt. 'Vanwege de AVG-wetgeving en het recht op privacy van haar individuele werknemers maakt de club niet bekend om welke spelers het gaat', aldus Feyenoord. 'De spelers die het betreft gaan in quarantaine, maken zondag geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie en zullen tijdelijk niet deelnemen aan de groepstrainingen.'

Het is zeker niet voor het eerst dat Feyenoord getroffen wordt. Eerder moesten de talenten Marouan Azarkan, Achraf El Bouchataoui, Ian Smeulers en Jordy Wehrmann het zomerse trainingskamp van het eerste elftal al overslaan, omdat één van hen besmet was geraakt. Ook werden er vorige week twee wedstrijden van Jong Feyenoord afgelast vanwege een positieve test binnen het team.

Ook de A-selectie kreeg eerder al te maken met positieve gevallen. Beging augustus raakten twee spelers kort na elkaar besmet. Opmerkelijk genoeg is juist Feyenoord-clubarts Casper van Eijck bezig met een onderzoek waaruit moet blijken hoe groot het risico van besmettingen in voetbalstadions is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.