Nieuwe bondscoach haalt Spitse na blessure terug bij Leeuwinnen

Reacties

Sherida Spitse maakt haar comeback bij de Oranje Leeuwinnen. De recordinternational miste vanwege een knieblessure de Olympische Spelen, waar voorlopig de laatste interland onder Sarina Wiegman is gespeeld. Inmiddels is Mark Parsons de bondscoach van Nederland.

Nieuwe bondscoach haalt Spitse na blessure terug bij Leeuwinnen
© Pro Shots

De Engelsman, die in het verleden werkzaam was in Engeland en de Verenigde Staten, haalt Spitse terug in zijn eerste selectie. Bij de 24 namen voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Tsjechië en IJsland zit één nieuwe speler: Caitlin Dijkstra. Zij speelt sinds dit seizoen bij regerend kampioen FC Twente, ze kwam over van Ajax.

Voor de Oranje Leeuwinnen begint een nieuwe kwalificatieperiode richting het WK van 2023, dat wordt georganiseerd door Australië en Nieuw-Zeeland. Naast komende tegenstanders Tsjechië en IJsland spelen de Leeuwinnen tegen Cyprus en Wit-Rusland in de groep. Het vorige WK sloot Oranje af als tweede, na een nederlaag tegen de Verenigde Staten in de finale.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.