Nieuwe blessure frustreert PSV-pechvogel Romero enorm

Reacties

Maxi Romero baalt ontzettend van de knieblessure die hij afgelopen vrijdag heeft opgelopen in het uitduel van Jong PSV met Helmond Sport. De twintigjarige Argentijn weet nog niet hoelang hij precies aan de kant staat.

Nieuwe blessure frustreert PSV-pechvogel Romero enorm

'Ontzettend balen, want het is natuurlijk niet voor het eerst dat ik moet toekijken', zegt Romero op de website van PSV, dat tot nu toe weinig plezier heeft beleefd aan de spits die ruim een jaar geleden voor 10,5 miljoen euro overkwam van Vélez Sarsfield. Mede door diverse blessures staat de teller pas op twee officiële duels voor de hoofdmacht. Namens Jong PSV kwam de jeugdinternational tot drie goals in negen duels.

Hoe snel Romero terug is, weet hij nog niet. 'Mijn revalidatie begint vandaag. Het is lastig om aan te geven hoe lang het zal duren. Ik focus me daarom op mijn herstel, niet op een datum', zegt de pechvogel, die onlangs nog trefzeker was voor Argentinië Onder 20. 'Het is gewoon domme pech. Het frustreert me enorm dat ik niet kan laten zien wat ik kan. Er zit echter niets anders op dan opnieuw zo goed en zo snel mogelijk proberen te herstellen.'

'Twijfels bij PSV over kwaliteiten Romero'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.