Nieuwe bijnaam voor Mourinho, Lampard als groentje

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Nieuwe bijnaam voor Mourinho, Lampard als groentje

José Mourinho en zijn bijnaam. Velen kennen de vleiende koosnaam The Special One. Zelf sprak hij al eens van The Happy One en later volgden vele variaties op die bijnamen. De staf waarmee de Portugees nu samenwerkt bij Manchester United noemt hem evenwel helemaal niet zo, voor hen gaat de altijd veelbesproken Mourinho door het leven als Daisy. De verklaring is simpel. Mourinho woont sinds zijn komst naar United nog steeds in een hotel en laat zich door een chauffeur van en naar de training rijden. De bijnaam is daarom een verwijzing naar de film met Morgan Freeman uit 1989: Driving Miss Daisy. Of de flamboyante manager blij is met zijn nieuwe bijnaam, daar maken de Engelse media dan weer geen melding van.

Voor de filmliefhebbers: 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Tijdens een sponsorbijeenkomst in Duitsland is Jürgen Klopp gevraag naar Peter Bosz. De huidige manager van Liverpool is nog steeds verknocht aan zijn ex-werkgever Borussia Dortmund en sluit zeker niet uit dat Bosz als nieuwe coach van Die Borussen een succes kan worden. 'Ik ken hem persoonlijk helemaal niet, maar ik weet wel wat hij met Ajax heeft neergezet. Dat was heel erg goed. Het kan dus sensationeel goed gaan met hem bij Dortmund', zo besloot hij.

• Bij Chelsea is vandaag even in de tijdmachine gestapt. Zestien jaar geleden werd ene Frank Lampard vastgelegd. Uiteindelijk zou Lampard voor de Londense grootmacht tot 211 doelpunten in 649 officiële optredens komen om daarna zijn loopbaan te besluiten via Manchester City en New York City FC. En toch was deze Blue op deze foto nog een groentje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.