Nieuw speeltje voor Ronaldo, Nani toont Capoeira-moves

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Nieuw speeltje voor Ronaldo, Nani toont Capoeira-moves

Cristiano Ronaldo is Europees kampioen en dat moet  gevierd worden. Althans, dat moet de vedette van Real Madrid gedacht hebben. Op Instagram toont hij immers zijn nieuwe speeltje: een heuse Bugatti Veyron. Kosten: ruim twee miljoen euro.

The animal arrive👍🔝

Een foto die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Nani werd donderdag gepresenteerd als nieuwe aankoop van Valencia en liet zien niet alleen te kunnen voetballen. De Portugees, afkomstig van Fenerbahçe, blijkt ook de Braziliaanse dans- en vechtsport Capoeira aardig onder de knie te hebben.

• Hoewel Giovanni van Bronckhorst momenteel nog met Feyenoord op trainingskamp is in Oostenrijk, kijkt hij al vooruit naar zondag. Dan staat de traditionele Open Dag op het menu. 'Dat blijft altijd mooi. Om te zien hoe De Kuip altijd weer vol zit met families. Het geeft mij, de staf en de spelers zoveel energie voor het volgende seizoen. Het is voor mij nog steeds een happening', aldus de hoofdcoach, die zaterdag in het duel met Anderlecht doelman Brad Jones zijn debuut zal laten maken, op de clubwebsite.

'Dit heb ik in al die jaren bij Feyenoord nog nooit meegemaakt.'
• Het is in jaren niet zo rustig geweest rond Feyenoord. Brad Jones en Nicolai Jørgensen werden gehaald, terwijl alleen Anass Achahbar en Lex Immers vertrokken. Karim El Ahmadi is eigenlijk ook gewend dat het een gekkenhuis is tijdens de voorbereiding. 'In deze periode waren er altijd wel jongens die weggingen en jongens die kwamen. Dat heeft natuurlijk effect op het team. Als spelers te veel met een transfer bezig zijn, merk je dat in de groep. Nu speelt er totaal niets, dat is het grote verschil. Het is rustig en dat is mooi om te zien.' (AD)

• Nadat hij met Italië in de kwartfinale van het EK werd uitgeschakeld door Duitsland viert Gianluigi Buffon vakantie. Maar ook dan kan de doelman van Juventus het niet laten om tijdens een wedstrijd met wat kinderen tussen de palen te staan.

'Ik had van andere jongens in Nederland ook al over hem gehoord. Je bent natuurlijk een goede voetballer als je 27 keer scoort in de Eredivisie.'
• Michel Vorm krijgt bij Tottenham Hotspur gezelschap van Vincent Janssen, die voor twintig miljoen euro werd overgenomen van AZ. De doelman is onder de indruk van zijn landgenoot. 'Vincent is iemand die zichzelf nog ieder seizoen heeft verbeterd, dat zegt iets over zijn potentieel en zijn mentaliteit.' (website Tottenham Hotspur)

Lucas Digne werd donderdag gepresenteerd bij Barcelona. Een moment voor de plakboeken. Al vragen wij ons af of de Franse linksback daar ook zo over denkt?

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.