Nieuw drama voor Real Madrid: ook Alaba scheurt kruisband af

Reacties

Real Madrid won zondag eenvoudig met 4-1 van Villarreal, maar na afloop waren er ook grote zorgen. David Alaba viel in de eerste helft namelijk geblesseerd uit en na afloop wees onderzoek uit dat de Oostenrijker een zware blessure heeft opgelopen.

Nieuw drama voor Real Madrid: ook Alaba scheurt kruisband af
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
4 - 1
Villarreal
Villarreal

Alaba heeft namelijk de voorste kruisband van zijn linkerknie afgescheurd. Dat meldt Real Madrid op de site van de club. De centrale verdediger wordt volgende week aan zijn knie geopereerd. Het is de derde keer dit seizoen dat de Madrilenen een speler op deze manier verliezen. Eerder kregen ook Thibaut Courtois en Éder Militão te maken met een kruisbandblessure. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Real-coach Carlo Ancelotti reageert bedroefd op de update over zijn speler. 'Het is heel verdrietig nieuws. Dit is de eerste keer dat ik dit meemaak, drie spelers die hun kruisband afscheuren. Het is ongelooflijk. We gaan in de komende dagen kijken of we iemand moeten halen in januari', vertelt Ancelotti.  

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.