Nieuw contract volgende beloning voor broertje Koopmeiners

Reacties

Peer Koopmeiners, de jongere broer van Teun, heeft een nieuw contract ondertekend bij AZ. De middenvelder ligt nu vast tot medio 2025.

Nieuw contract volgende beloning voor broertje Koopmeiners
© Pro Shots

Peer Koopmeiners werd onlangs al doorgeschoven van Jong AZ naar de A-selectie van de Alkmaarders en nu heeft de 21-jarige middenvelder dus ook zijn contract verlengd. Het vorige contract van Koopmeiners liep nog tot medio 2022. 'Ik heb altijd de droom gehad om van grote waarde te zijn voor deze club; al op mijn achtste zat ik hier in het familievak met mijn opa en ouders. Des te mooier is het om dan nu hier te zitten. Ik heb al veel ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie. Dat was ook mooi, maar nu wil ik de stap maken naar de Eredivisie', aldus Koopmeiners.

De jongere broer van Teun Koopmeiners staat op dezelfde positie als de middenvelder die het afgelopen EK geen minuut in actie kwam. Teun Koopmeiners staat in de belangstelling van Atalanta Bergamo. Bij een mogelijk vertrek blijft het Koopmeiners-gehalte dus op peil in de selectie van coach Pascal Jansen.

Peer Koopmeiners kwam het afgelopen seizoen tot 34 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong AZ, waar hij de aanvoerder was. Hij kwam tot drie goals en zat eind 2020 al eens bij de selectie van de hoofdmacht bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente. 

Spelersprofiel

P. Koopmeiners


Geboortedatum:
4 mei 2000
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,86 m
Gewicht:
79 kg
Huidige club:
Almere City FC
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.