'Nieuw contract Gavi levert inschrijvingsproblemen op bij Barcelona'

Reacties

Gavi is niet meer weg te denken van het middenveld van Barcelona. Zijn club beloonde hem afgelopen zomer met een nieuw verbeterd contract, maar door de financiële situatie van de Catalaanse club lukt het niet om hem in te schrijven als speler van de senioren.

'Nieuw contract Gavi levert inschrijvingsproblemen op bij Barcelona'
© Pro Shots

De Spaanse media Marca en Mundo Deportivo melden dat Barcelona met het nieuwe contract van Gavi over het salarisplafond heen zal gaan. Daardoor heeft de Spaanse bond aangegeven dat zijn nieuwe contract nog niet in kan gaan en dat hij dus nog als jeugdspeler op de lijst staat bij de club.

Voor Gavi zelf houdt dat in dat hij nog niet met een rugnummer uit de basiself kan spelen. Naar verluidt wil hij graag met rugnummer 6 spelen, maar nu houdt hij zijn huidige nummer 30. Hij zal zijn wedstrijden voorlopig dus nog als jeugdspeler moeten afwerken, maar kan wel gewoon voor het eerste elftal van Barcelona spelen.

Voor Barcelona zijn de gevolgen een stuk groter, want de club heeft dus geen financiële ruimte om nieuwe spelers aan te trekken, ondanks dat de club onlangs afscheid nam van Memphis Depay. Ronald Araujo, Alejandro Balde en Inaki Pena zitten in hetzelfde schuitje als Gavi. Barcelona zelf geeft aan er nog altijd vertrouwen in te hebben alle spelers tijdig in te kunnen schrijven als speler van de senioren.

Spelersprofiel

Gavi


Geboortedatum:
5 augustus 2004
Leeftijd:
19
Geboorteplaats:
Los Palacios y Villafranca
Nationaliteit
Spanje
Lengte:
1,73 m
Gewicht:
70 kg
Huidige club:
Barcelona
Nationaal team:
Spain Under 16
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.