Neymar verklaart vreemde actie na doelpunt

Reacties

Voor de verandering ging het na een wedstrijd van Paris Saint-Germain eens niet over de voetbalkwaliteiten van Neymar. De duurste speler ter wereld haalde het nieuws met een bizarre actie nadat hij scoorde.

Neymar verklaart vreemde actie na doelpunt

PSG won woensdagavond in de Coupe de la Ligue van Amiens SC (0-2) en Neymar was vanaf de stip goed voor de openingstreffer. Na zijn benutte penalty plaatste de Braziliaan zijn schoen op zijn hoofd (zie hoofdfoto).

Na de wedstrijd volgde op Instagram een uitleg van de doelpuntenmaker. In een bericht feliciteert Neymar een vriend, die er blijkbaar de gewoonte van maakt om dingen op zijn hoofd te balanceren.

Tekst gaat verder onder afbeelding. Klik op de pijltjes naar rechts om de balancerende vriend van Neymar te zien.

De fratsen van Neymar kunnen hem vergeven worden, aangezien de aanvaller van PSG bezig is aan een geweldig seizoen. Halverwege staat de creatieveling al op twintig doelpunten en veertien assists in 22 wedstrijden.

Met PSG gaat het ook goed. De hoofdstedelingen staan na negentien wedstrijden negen punten los in de Ligue 1 en in de Champions League is de knock-outfase bereikt. Om de kwartfinale te bereiken moeten de Fransen echter een flinke horde nemen. In de achtste finale is bekerhouder Real Madrid de tegenstander.

De trends van 2018: Neymar heeft alles veranderd.
'Neymar kan het verschil maken tussen wel of niet winnen van de Champions League.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.