'Neymar verdient net zo veel als de complete selectie van Atalanta'

Reacties

Dat de verschillen tussen de selecties van Paris Saint-Germain en Atalanta Bergamo groot zijn was wel bekend, maar in Italië duikt een wel heel opvallend gerucht op. Sterspeler Neymar zou namelijk net zo veel salaris opstrijken als de complete selectie van Atalanta.

'Neymar verdient net zo veel als de complete selectie van Atalanta'
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
1 - 2
PSG
PSG

PSG staat woensdag in de kwartfinale van de Champions League in een enkele confrontatie tegenover Atalanta. De stuntploeg uit Italië schakelde eerder Valencia uit en wacht nu een zware kluif tegen de miljoenenploeg uit Frankrijk.

Bij PSG zijn de ogen nog meer dan normaal gericht op Neymar, aangezien Kylian Mbappé ontbreekt vanwege een blessure. De Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport rekende uit dat de Braziliaanse sterspeler jaarlijks evenveel geld opstrijkt als de totale selectie van Atalanta.

Neymar verdient naar verluidt een monstersalaris van 36 miljoen euro per jaar. Topverdieners bij Atalanta, zoals Alejandro Gómez, Josip Ilicic en Duván Zapata komen uit op 1,2 miljoen euro per jaar waar nog bonussen bijkomen. Het zou een stunt van Atalanta alleen nog maar knapper maken.

De strijd der doelpuntenmachines: 'PSG is een stuk verder'
Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.