Paris Saint-Germain heeft ook in zijn tweede competitiewedstrijd van het seizoen flink uitgehaald. Montpellier was net als Clermont Foot een week geleden niet opgewassen tegen de sterren van PSG.

PSG
5 - 2
Montpellier
Montpellier

Trainer Christophe Galtier stuurde Neymar, Kylian Mbappé en Lionel Messi de wei in tegen Montpellier. Voor Mbappé was het zijn eerste wedstrijd van het seizoen, maar hij zorgde niet voor de 1-0 in Parijs. Falaye Sacko brak onbedoeld de wedstrijd open met een eigen doelpunt, waarna Neymar aan de beurt was. De Braziliaan benutte kort voor rust een strafschop en kopte enkele minuten na rust zijn tweede treffer binnen. Bij beide doelpunten was het juichen van de Braziliaan opmerkelijk te noemen (zie video's onderaan).

Montpellier zou uiteindelijk nog meer treffers incasseren, maar niet voordat Wahbi Khazri nog wat terugdeed. Daarna nam PSG het weer over via Mbappé en de scorende debutant Renato Sanches. Voor Mbappé was het zijn eerste doelpunt in de wedstrijd, in de 24ste minuut had de superster een strafschop gemist. Neymar werd een derde doelpunt ontnomen door de VAR, maar de doelcijfers van de kampioen zijn nu alweer indrukwekkend. Daar veranderde een late tegentreffer, gemaakt door Enzo Tchato niets aan.