Neymar laat zich van zijn beste kant zien bij huilende fan

Reacties

Neymar heeft de laatste maanden veel kritiek gekregen vanwege zijn gedrag op het veld, maar oogstte zondag juist lof. De aanvaller van Paris Saint-Germain gaf zijn shirt aan een jonge fan die huilend het veld betrad om zijn idool te ontmoeten.

Neymar laat zich van zijn beste kant zien bij huilende fan

PSG-trainer Thomas Tuchel besloot Neymar in de blessuretijd van de tweede helft in de wedstrijd tegen Stade Rennes naar de kant te halen. De Braziliaan kreeg op weg naar de zijlijn plotseling bezoek van een huilende fan. Neymar hield de bewakers die direct toesnelden op afstand en gaf zijn shirt aan het kind, wat hem op een applaus kwam te staan van zowel de fans van Rennes als PSG.

'Ik ben blij met de affectie die ik krijg tijdens uitwedstrijden, al helemaal als het van een kind komt. Dat is natuurlijker, iets heel puurs. Daarom zal ik altijd proberen iets terug te doen', aldus Neymar, die ontkende dat hij boos was om zijn wissel. 'Geen enkele speler vindt het leuk om gewisseld te worden, maar ik was totaal niet boos. Op deze manier kan ik sneller herstellen voor de volgende wedstrijd.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Neymar maakte tegen Rennes, dat met 1-3 verslagen werd, een goede indruk als 'nummer 10'. Tuchel lijkt de Braziliaan steeds meer als een serieuze optie te zien voor die positie. 'De trainer denkt dat ik de kwaliteiten heb om in het centrum te spelen. Hij zette me daar weg en we draaiden de wedstrijd om. Ik denk dat hij dat deed omdat we met Ángel Di María, Kylian Mbappé en nog een paar spelers veel opties hebben voor de vleugels.'

'Ik heb bij Santos en Barcelona al vaker in een centrale rol gespeeld, dus mij maakt het niet uit. Ik heb een goede relatie met Tuchel. Hij is een jonge trainer en de selectie is erg blij met de manier waarop we trainen en spelen. Hij communiceert ook goed met de spelers. Ik hoop dat het een geweldig seizoen gaat worden', aldus Neymar.

Tuchel zelf was slechts gematigd tevreden. 'We geven het doelpunt cadeau aan Stade Rennes, maar lieten ook een goede reactie zien na de wedstrijd tegen Liverpool. We zetten goed druk en het was een echte teamprestatie. Er zit een duidelijke ontwikkeling in ons spel, maar we kunnen nog veel beter.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.