Neymar kijkt op van positie Vinícius Júnior bij Ballon d'Or-verkiezing: 'Een grap'

Reacties

Neymar heeft Karim Benzema op social media gefeliciteerd met het winnen van de Ballon d'Or, maar de aanvaller van Brazilië en Paris Saint-Germain snapt niet dat Vinícius Júnior buiten de topdrie is gevallen in de einduitslag.

Neymar kijkt op van positie Vinícius Júnior bij Ballon d'Or-verkiezing: 'Een grap'
© Pro Shots

Vinícius Júnior won vorig seizoen met Real Madrid de Spaanse titel en was trefzeker voor de Madrilenen in de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool. In de strijd om de Ballon d'Or eindigde hij op een achtste plaats. 'Karim Benzema is echt een topspeler en heeft deze prijs verdiend, maar dat Vini achtste is geworden, is een grap. Hij hoorde zeker in de topdrie', schreef Neymar over zijn landgenoot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Neymar behoorde dit jaar niet tot de shortlist van dertig namen voor de Ballon d'Or 2022. Benzema werd maandag in Parijs voor het eerst uitgeroepen tot winnaar van de Ballon d'Or en liet Sadio Mané en Kevin De Bruyne achter zich.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.