Newcastle United heeft zijn tweede topaankoop van deze zomer binnen

Reacties

Harvey Barnes blijft voor de Premier League behouden. De 25-jarige vleugelaanvaller verruilt het gedegradeerde Leicester City voor Newcastle United. De steenrijke Magpies betalen zo'n 44 miljoen euro voor de komst van de enkelvoudig Engels international.

Newcastle United heeft zijn tweede topaankoop van deze zomer binnen
© Pro Shots

Newcastle United wilde Barnes vorig jaar ook al hebben, maar toen wees Leicester City nog een bod vanuit het noorden van het land af. Nu is het alsnog tot een transfer gekomen. West Ham United en Aston Villa hadden ook interesse, maar werden afgetroefd door Newcastle United, dat Barnes voor het aankomende seizoen Champions League-voetbal kon bieden.

Met de komst van Barnes, die voor vijf jaar tekent, speelt Newcastle United in op het aanstaande vertrek van smaakmaker Allan Saint-Maximin. De Fransman staat voor een verhuizing naar Saoedi-Arabië.

Voor Newcastle United is Barnes de tweede topaankoop van deze zomer. De werkgever van Sven Botman haalde eerder al Sandro Tonali binnen. De Italiaans international, een defensieve middenvelder van 23 jaar oud, kwam voor zo'n 65 miljoen euro over van AC Milan. Dat bedrag kan door bonussen nog flink oplopen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.