Howe bevestigt: Newcastle-smaakmaker op weg naar de uitgang

Reacties

Allan Saint-Maximin lijkt Newcastle United te gaan verlaten. Dat vertelde manager Eddie Howe dinsdagavond na afloop van de oefenwedstrijd van zijn ploeg tegen Rangers.

Howe bevestigt: Newcastle-smaakmaker op weg naar de uitgang
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
1 - 2
Newcastle United
Newcastle United

Er waren wat gefronste wenkbrauwen toen Saint-Maximin ontbrak in de selectie van The Magpies voor het treffen in Schotland, en de vermoedens kloppen, zo zei Howe. 'Allan is in gesprek over een transfer naar een andere club. Er is niks bevestigd of definitief, maar dat is waarom hij er vandaag niet bij was. Met Financial Fair Play moeten we verkopen om te kunnen kopen. Zo werkt dat systeem, dat begrijpen we', sprak Howe tegen The Chronicle, de regionale krant in Newcastle en omstreken.

De Engelsman is er nochtans rouwig om dat Saint-Maximin voor een vertrek staat. 'Maxi is een topspeler die we echt niet kwijt willen, maar deze dingen gebeuren soms. Dat moeten we accepteren, maar het zal een moeilijk moment zijn als we hem echt verliezen', zo besloot de manager die ook vertelde dat Saint-Maximin woensdag niet met de groep meevliegt om in de Verenigde Staten verder te werken aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Howe noemde niet de naam van de club die Saint-Maximin tracht te verleiden, maar in verschillende media wordt het Saoedische Al-Ahli genoemd. De Saoedi's zouden 25 miljoen euro op de 26-jarige dribbelaar hebben geboden. Saint-Maximin heeft er vier seizoenen in Engelse dienst op zitten en kwam tot dusver tot 124 optredens in het zwart-wit van zijn huidige werkgever.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.