Newcastle bulkt van vertrouwen en maakt fans gelukkig met contractnieuws

Reacties

Eddie Howe is door Newcastle United beloond voor zijn uitstekende eerste seizoen op St. James' Park. De manager heeft zijn tot medio 2024 doorlopende contract verlengd.

Newcastle bulkt van vertrouwen en maakt fans gelukkig met contractnieuws
© Imago

The Magpies maken niet bekend hoelang Howe nu vastligt, maar volgens Engelse media loopt de arbeidsovereenkomst nu af in 2027. De 44-jarige Howe werd in november vorig jaar aangesteld bij Newcastle en loodste de club naar de elfde plaats, veertien punten boven de degradatiestreep.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Het is een geweldig gevoel om mijn toekomst aan deze ongelooflijke club te verbinden. Ik ben enorm trots om de trainer van Newcastle te zijn en heb van elk moment hier genoten', reageert Howe. 'We staan nog maar aan het begin van onze reis, maar het is een boeiende tijd om deel uit te maken van Newcastle. Ik ben erg enthousiast over onze toekomst samen.'

Sportief directeur Dan Ashworth omschrijft Howe als een 'ongelooflijk getalenteerde trainer': 'Hij heeft een enorme impact gehad sinds zijn aanstelling. Ik heb gezien wat voor ijverige, gedetailleerde en hardwerkende coach en leider hij is. De contractverlenging is geweldig nieuws voor de club.'

Newcastle start het seizoen zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest. De kans is overigens groot dat Sven Botman in de basis staat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.