Neuer vindt het na tien landstitels nog niet genoeg

Reacties

Manuel Neuer heeft zijn contract bij Bayern München verlengd tot medio 2024. De 36-jarige keeper kan zo zijn prijzenkast verder vullen.

Neuer vindt het na tien landstitels nog niet genoeg
© Pro Shots

Neuer heeft sinds dit seizoen tien landstitels achter zijn naam staan, die allemaal werden gewonnen met Bayern. Twee jaar geleden verlengde de keeper zijn contract tot medio 2023, daar plakt hij nu een extra seizoen aan vast.

Logischerwijs komt Bayern-directeur Oliver Kahn, vroeger zelf ook geen onverdienstelijk keeper, aan het woord na de contractverlenging. 'Manuel is de beste keeper ter wereld en zet al jaren de standaard. Het is een enorme prestatie om zo lang constant van wereldklasse te zijn. We zijn blij om te verlengen, Manuel is een bepalend figuur in de geschiedenis van Bayern.'

Neuer maakt op de website van Bayern duidelijk dat hij nog niet klaar is met het binnenhalen van zilverwerk. 'We hebben een erg goed team waarmee we voor elke titel kunnen spelen. Als keeper, aanvoerder en leider wil ik een sleutelrol spelen in onze doelen. We willen ons record in de Bundesliga verlengen en strijden om de DFB-Pokal en Champions League.'

Bayern verzekerde zich in april van de tiende titel op rij in de Bundesliga. Daarmee werd Der Rekordmeister de eerste club in een van de vijf grootste competities van Europa die dat lukt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.