Neuer onthult dat hij al drie keer is geopereerd wegens huidkanker

Reacties

Manuel Neuer heeft zich al drie keer moeten laten opereren aan huidkanker. Dat heeft de 36-jarige doelman van Bayern München woensdagochtend bekendgemaakt, tegelijk met de lancering van een lijn verzorgingsmiddelen.

Neuer onthult dat hij al drie keer is geopereerd wegens huidkanker
© Pro Shots

Neuer meldt op Instagram dat hij huidkanker heeft gehad in zijn gezicht, waaraan hij zich al drie keer heeft moeten laten opereren. De Duitse international vindt het daarom belangrijk om aandacht te vragen voor de bescherming tegen de zon. 'Omdat ik altijd buiten train en mijn vrije tijd ook graag doorbreng in de natuur.'

Neuer komt daarom met een eigen verzorgingslijn, genaamd Newkee. De aanvoerder van Bayern lanceert die samen met de Duitse toptennisster Angelique Kerber, die zelf last heeft van hyperpigmentatie door voortdurende blootstelling aan de zon. 'We hebben allebei onze eigen historie als het aankomt op huidziektes.'

De onthulling van Neuer komt op het moment dat hij op de weg terug is van een schouderblessure. De 113-voudig international miste daardoor de laatste zeven officiële duels van Bayern, maar lijkt op tijd fit om met Duitsland deel te nemen aan het WK in Qatar. Duitsland zit in Groep E bij Costa Rica, Japan en Spanje. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep E Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Japan
3
2
0
1
4-3
+1
6
2
Spanje
3
1
1
1
9-3
+6
4
3
Duitsland
3
1
1
1
6-5
+1
4
4
Costa Rica
3
1
0
2
3-11
-8
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.