NEC vindt nieuwe assistent bij City Group

Reacties

NEC voegt Patrick Greveraars toe aan de technische staf. De 46-jarige Eindhovenaar gaat in Nijmegen aan de slag als assistent van trainer Rogier Meijer. Het afgelopen half jaar werkte Greveraars als assistent bij het Belgische Lommel, eigendom van de City Football Group.

NEC vindt nieuwe assistent bij City Group
© Pro Shots
Patrick Greveraars (rechts) als assistent van Fred Rutten bij Vitesse.

NEC zocht naast Ron de Groot en Stefan Maletic een extra assistent voor Meijer, die afgelopen seizoen hulp kreeg van Remko Bicentini. De assistent-bondscoach van Canada liep in Nijmegen stage in het kader van de trainersopleiding UEFA Pro, die hij onlangs afrondde.

In de persoon van Greveraars heeft NEC nu een ervaren assistent gevonden. De oefenmeester werkte jarenlang in de jeugdopleiding van PSV en was later assistent bij onder andere Willem II, Vitesse, Feyenoord en Al-Shabab. Greveraars werkte in het verleden samen met Fred Rutten, die het afgelopen jaar actief was bij NEC als adviseur technische zaken.

Sinds januari werkte Greveraars als assistent bij Lommel. Eerst onder interim-trainer Luiz Felipe en daarna onder opvolger Brian Eastick. De ervaren Brit gold als tussenpaus. Steve Bould heeft komend seizoen de teugels in handen bij Lommel. Met Willem Weijs is er opnieuw een Nederlandse assistent bij de club, maar Greveraars vertrekt dus naar Nijmegen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.