NEC verrast en haalt Sow terug naar Nijmegen

Reacties

Sylla Sow keert terug naar NEC. De geboren Nijmegenaar die in de jeugdopleiding van de club speelde, komtover van Go Ahead Eagles. Bij NEC moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Koki Ogawa. Sow tekent tot het einde van het seizoen met de optie op nog een jaar.

NEC verrast en haalt Sow terug naar Nijmegen
© Pro Shots

Sow kwam als kleine jongen in de jeugdopleiding van NEC terecht en vertrok in 2015 naar FC Utrecht. Via RKC Waalwijk en Sheffield Wednesday belandde de spits bij Go Ahead. Daar vertrekt hij nu na anderhalf jaar en 48 wedstrijden.

'Ik ben een trotse Nijmegenaar', vertelt Sow op de clubsite. 'Ik heb hier lang gevoetbald, ben ballenjongen geweest en altijd als ik de stad binnen rijd, begint het te kriebelen. Spelen voor de club waar je van houdt, dat is een droom die uitkomt. Ik kijk er enorm naar uit mijn opwachting te maken in de Goffert.'

Verhaal compleet
Technisch directeur Carlos Aalbers kreeg in deze transferperiode veel afwijzingen van spitsen, maar heeft nu toch beet. 'Met Sylla hebben we de gewenste versterking voor de voorhoede binnen. Dat Sylla uit Nijmegen komt maakt het verhaal compleet. We kijken ernaar uit om samen met hem onze doelstelling te halen.'

Het contract van Sow in Deventer liep in de zomer af en het perspectief op speeltijd bij Go Ahead was niet groot, waardoor de club bereid was om hem te laten gaan naar NEC.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer S. Sow
Meer over S. Sow
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.