NEC troeft FC Twente af en haalt Van Eijden terug

Reacties

Rens van Eijden keert na twee jaar terug bij NEC. De dertigjarige verdediger komt over van AZ, waar hij overbodig was. Van Eijden leek eerder op weg naar FC Twente en had opties in het buitenland, maar koos voor een terugkeer naar Nijmegen.

NEC troeft FC Twente af en haalt Van Eijden terug

Van Eijden speelde tussen 2009 en 2016 ook al bij NEC. FC Emmen had eerder deze zomer ook interesse in de diensten van Van Eijden, maar daar had de verdediger geen trek in. De voormalig speler van PSV en Willem II kwam afgelopen seizoen nauwelijks meer in actie voor AZ.

Bij NEC maakte Van Eijden in 2014 de degradatie naar de Jupiler League mee. Een jaar later werd hij als aanvoerder van de Nijmeegse ploeg met een recordaantal punten kampioen. In totaal staat Van Eijden tot nu toe op 203 Eredivisie-optredens en 50 Jupiler League-duels.

Voor de Nijmegenaren is Van Eijden de negende zomerversterking. Onlangs huurde de club middenvelder Joey van den Berg nog van Reading en donderdag kwam Leroy Labylle over van VVV-Venlo. Daartegenover staan de transfers van Ferdi Kadioglu (Fenerbahçe) en Arnaut Groeneveld (Club Brugge).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.