NEC laat komst Locadia schieten: spits duikt op in Iran

Reacties

Jürgen Locadia heeft een nieuwe club. De spits werd een tijdje begeerd door NEC, maar duikt nu op in Iran. Persepolis FC meldde de komst van de aanvaller vrijdagochtend.

NEC laat komst Locadia schieten: spits duikt op in Iran

In Nijmegen was men al uitgekeken op Locadia. Er werd geïnformeerd naar de spits, maar daarna niet doorgepakt. Sinds deze zomer was hij transfervrij. Ook FC Emmen en SC Heerenveen bekeken de spits, maar een terugkeer naar de Eredivisie zat er nog niet in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In 2018 betaalde Brighton & Hove Albion nog zestien miljoen euro om Locadia los te weken bij PSV. In de Premier League wist hij zijn belofte echter nooit in te lossen. Slechts zes goals maakte Locadia in Engeland. Hij werd verhuurd aan 1899 Hoffenheim en FC Cincinnati. Daarna liet Brighton hem transfervrij gaan naar VfL Bochum.

Ook in de Bundesliga werd zijn aanwezigheid geen onverdeeld succes. Vier basisplaatsen leverde de periode bij Bochum op. Doelpunten maakte hij wel, nota bene tegen Bayern München en Borussia Dortmund. Nu wacht een avontuur in Iran.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.