NEC denkt aan Locadia

Reacties

Bij de zoektocht naar een spits voor het nieuwe seizoen is bij NEC de naam van Jürgen Locadia gevallen. De 28-jarige spits is in het bezit van een aflopend contract bij het Duitse VfL Bochum, dat hem in januari overnam van Brighton & Hove Albion.

NEC denkt aan Locadia
© Pro Shots

Locadia zou nu, vierenhalf jaar na zijn vertrek bij PSV, kunnen terugkeren in Nederland. NEC bekijkt de optie om de aanvaller vast te leggen en heeft geïnformeerd. Eerdere flirts van FC Emmen en SC Heerenveen haalden niets uit.

Brighton betaalde begin 2018 zestien miljoen euro om Locadia over te nemen van PSV. In Engeland slaagde hij er niet in om te overtuigen, met slechts zes goals in 46 officiële wedstrijden. De Premier League-club verhuurde hem aan 1899 Hoffenheim en FC Cincinnati, waarna Brighton hem begin dit jaar liet vertrekken naar Bochum.

Terug in de Bundesliga slaagde Locadia er opnieuw niet in om hoge ogen te gooien. De aanvaller mocht vier keer starten en moest het verder vooral doen met invalbeurten. Wel scoorde Locadia tegen Bayern München en Borussia Dortmund.

Spelersprofiel

J. Locadia


Geboortedatum:
7 november 1993
Leeftijd:
30
Geboorteplaats:
Emmen
Nationaliteit
Curaçao
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
85 kg
Huidige club:
Amorebieta
Nationaal team:
Curaçao
Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer J. Locadia
Meer over J. Locadia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.