NEC hoopt talent Kadioglu snel aan zich te binden

Reacties

Ferdi Kadioglu bewees zijn talent zondag weer eens met een fraaie goal tegen Vitesse. Het is niet vreemd dat de pas zeventienjarige middenvelder van NEC al door verschillende Nederlandse en Turkse clubs wordt gevolgd, maar de Nijmegenaren willen hem snel binden.

NEC hoopt talent Kadioglu snel aan zich te binden

Kadioglu ligt nu nog vast tot medio 2019. NEC onderhandelt met hem over een verbeterd contract tot de zomer van 2020, de maximale termijn voor minderjarige spelers. 'We komen steeds een stapje verder', zegt technisch manager Edwin de Kruijff tegen VI.

'Ik proef tijdens de gesprekken dat beide kanten de intentie hebben om er samen uit te komen. Maar uiteindelijk moet ook voor Ferdi het hele pakket kloppen. Of we ons handhaven speelt daar een rol in, maar is niet allesbepalend.'

De Kruijff geeft hoog op over de jongste debutant en doelpuntenmaker van NEC in de Eredivisie. 'Ferdi is nog hartstikke jong en moet absoluut nog stappen zetten, maar hij heeft kwaliteiten van de buitencategorie. Ik zie wel gelijkenissen met Bart Ramselaar', zegt De Kruijff, die de huidige PSV’er meemaakte bij FC Utrecht.

'Die kwam ook ineens door en ontwikkelde zich razendsnel. Ferdi heeft zeker de mogelijkheden om vanuit NEC door te groeien. Maar eerst hier maar eens de ploeg op sleeptouw nemen.’ Belangstellende clubs hebben nog niet in Nijmegen aangeklopt. ‘Het zullen er vast veel zijn, maar bij ons heeft, eerlijk waar, nog niemand zich gemeld.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.