NEC heeft goed nieuws voor tegenstander FC Twente

Reacties

FC Twente kan over anderhalve week vijfhonderd supporters meenemen naar Nijmegen. NEC heeft het deel van het uitvak dat vorig jaar instortte hersteld, waardoor de volledige capaciteit weer benut kan worden.

NEC heeft goed nieuws voor tegenstander FC Twente
© KlokGroep
N.E.C.
N.E.C.
0 - 1
FC Twente
FC Twente

Na de derby tegen Vitesse van 17 oktober vorig jaar stortte het onderste deel van het uitvak van het Goffertstadion in. Een groep springende Vitesse-supporters zakte door de betonnen plaat heen. NEC moest vervolgens het hele stadion verstevigen en kon uiteindelijk weer supporters verwelkomen.

Het duurde iets langer voordat het uitvak weer veilig werd verklaard, maar ook daar mochten vorig seizoen al weer supporters van de bezoekende club worden ontvangen. De ingestorte betonplaat werd verwijderd, waardoor het uitvak tijdelijk kleiner was dan normaal. Donderdag werd het tribunedeel definitief hersteld met een stalen constructie waar beton in is gegoten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Waarschijnlijk wordt het uitvak in De Goffert opnieuw aangepakt als NEC het stadion grondig gaat verbouwen. De Nijmeegse club heeft daar al plannen voor en wil in 2024 beginnen met verbouwen. Om dat te doen, moet NEC een investeerder vinden en moet de gemeente Nijmegen akkoord gaan met de verkoop van het stadion.

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.