Narsingh na tien maanden terug bij PSV: 'Erg lekker'

Luciano Narsingh kwam woensdagavond voor het eerst sinds december 2012 in actie voor de hoofdmacht van PSV. De vleugelspits baalt van de gênante bekeruitschakeling tegen Roda JC (1-3), maar is blij met zijn lang verwachte rentree.

'Ik heb de afgelopen tien maanden erg hard gewerkt. Het is erg lekker om weer terug te zijn. Ik ben de wedstrijd pijnvrij doorgekomen', aldus Narsingh voor de camera's van FOX Sports. De 23-jarige rechtsbuiten revalideerde de afgelopen maanden van een zware knieblessure, die hij opliep in het competitieduel met NAC Breda (6-1 zege) van 22 december.

De afgelopen weken deed de voormalige aanvaller van SC Heerenveen al speelritme op bij Jong PSV. Narsingh wil nu in het eerste elftal toewerken naar zijn topvorm. 'Zolang ik mijn minuten maar kan blijven maken is het goed. We bouwen het rustig op en hebben geen haast.'

Hoewel de prestatie van PSV tegen Roda bepaald niet om over naar huis te schrijven was, is Narsingh wel content over zijn individuele inbreng. 'Voor rust gaf ik een paar goede voorzetten, maar helaas rondden we onze kansen niet af. Roda kreeg in de eerste helft twee kansen en die maakten ze beiden af. We moeten ons nu maar richten op de wedstrijd tegen PEC Zwolle van zaterdag.'